Kinderen vertellen

Volg jij ook muziekles bij Harteklop en heb je zin om te vertellen wat je er van vindt?
Stuur dan een mailtje naar Annemie of breng een briefje mee naar de muziekles.


Hallo! Ik ben Jonie. En ik volg muziekles bij Annemie. Je kunt daar verschillende soorten muziekinstrumenten spelen. Ik speel piano, maar ook wat gitaar. Je moet daar geen muzieknoten leren. Ik kan al veel liedjes spelen op de piano. Op de gitaar spelen is ook wel leuk, maar het is wel wat moeilijker dan op de piano spelen. Dat vind ik toch. Maar het valt wel mee. Het is daar heel erg leuk. Annemie is een toffe en leuke lerares. Je moet daar geen juffrouw tegen zeggen, maar je mag gewoon Annemie zeggen. Je mag op meer dan 1 muziekinstrument spelen. En dat is het leuke eraan.

Einde (2007)


Hoi,
Ik ben Ella en ik ben 11 jaar en ik ben een leerling en nieuw in de muziekles. Ik vind het daar heel leuk, want je mag kiezen wat je doet. Je moet niet één muziekinstrument bespelen, maar je mag er meerdere bespelen. Vroeger kon ik nog niet zoveel en nu wel en daar ben ik blij om. Ik kan al piano en een beetje gitaar, maar gitaar is wat moeilijk, want je moet je vingers op de snaren zetten en dan duwen en dan doen mijn vingers pijn. Wat ik nog veel leuker vind is dat je geen muzieknoten moet leren. Zelf speel ik graag verschillende muziekinstrumenten, dat vind ik leuker. Ik vind Annemie een heele leuke muzieklerares.
- xxx - Ella (2007)


Brief Astrid
Muziekschool Harteklop -wat ik vind-

Bij Annemie -mijn lerares- volg ik Djembé-les. Ooit heb ik een soort van workshop voor Djembé gedaan, ik was helemaal niet mee met de les. Ik wou zo graag iets leren en Djembé leek me toch een leuk instrument. Dus ging mijn moeder op zoek naar iemand die het mij kon leren en waar het tempo niet zo snel was. We kregen een reactie van Annemie en bij de eerste les voelde ik me al superblij. In muziekschool Harteklop krijg ik eindelijk een kans om op mijn gemak muziek te spelen -niet alleen Djembé maar ook: gitaar, piano en vele andere instrumenten bespeel ik daar-. Ik heb geen notenleer nodig om muziek te kunnen spelen. Muziek, dat komt uit je hart. Onthoud goed in muziekschool Harteklop krijg je gelijke kansen voor alle leeftijden.
Astrid De Meester
11-12 jaar (2007)